Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobar provod u Strasbourgu

VIDEO Luda zabava HDZ-ova europarlamentarca: Rasplesao se na šanku u noćnom klubu

Tomislav Sokol plesao u noćnom klubu
Tomislav Sokol plesao u noćnom klubu Foto: Platforma X
Tomislav Sokol (HDZ) opustio se nakon sjednice u Europskom parlamentu pa se na društvenim mrežama pojavila snimka kako pleše na šanku u noćnom klubu.

Ovo doba godine u pravilu je rezervirano za domjenke i opuštanja, a navedenom nije odolio ni Tomislav Sokol, europarlamentarac iz redova HDZ-a.
Naime, na društvenim se mrežama pojavila snimka na kojoj je Sokol uhvaćen u opuštenom izdanju kako pleše na šanku u jednom noćnom klubu.

Za N1 je pojasnio kako je povod za izlazak u klub u centru Strasbourga bilo prihvaćanje njegova izvješća o EU digitalnoj zdravstvenoj putovnici na plenarnoj sjednici Europskog parlamenta.

Pročitajte i ovo Viktor Orban Drama u Bruxellesu Procurili detalji napetog sastanka: "Jedan čovjek spasio je stvar kad je Orbanu prodao stari trik"

"Ples na šanku u tom je klubu sasvim normalan, ništa neuobičajeno", kazao je i dodao kako se ne radi o eksluzivnom klubu te kako su tamo europaralamentarci i osoblje česti gosti.

Stranka na vlasti u svojim redovima očito ima pozamašan broj plesnih mahera jer, prisjetit ćete se, lani se na društvenim mrežama pojavila i snimka predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića kako pleše u klubu na techno glazbu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene