Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bebu uzela žena?

GRAĐANI PULE UZNEMIRENI Ni policija ni bolnica nemaju informacije o bebi ostavljenoj kod kontejnera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Javnost u Puli uznemirena je informacijom koja se pojavila na Facebooku, a prema kojoj je pored kontejnera na Stoji pronađena promrznuta beba zamotana u deku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvještaj policije Otkriven uzrok ozljeda bebe iz pulske bolnice: Roditelji curicu doveli s teškim ozljedama glave Kontejner za smeće (Ilustracija: Goran Kovacic/PIXSELL) Sve priznala Užas u Beogradu: Policija uhitila ženu koja je novorođenče u vrećici bacila u kontejner

Na Facebook profilu voditelja humanitarne udruge "Naš san njihov osmijeh" Igora Loparića jučer navečer oko 22 sata objavljena je informacija o bebi pronađenoj pored kontejnera za smeće zamotanoj u deku. 

Bebu je, pisalo je dolje u komentarima, navodno uzela jedna gospođa, ujedno i svjedokinja nemilog događaja i odnijela je na Hitnu.

No, u pulskoj bolnici, piše Regional Express, negiraju da je na hitnoj ili pedijatriji zaprimljena takva beba. List piše kako se i njima putem društvenih mreža javio jedan muškarac koji je navodno bio prisutan kada je beba pronađena.

Glasnogovornica PU Istarske Suzana Sokač u telefonskom nam je razgovoru kazala kako policija nije zaprimila dojavu o ostavljenoj bebi, ali da provjeravaju informacije s društvenih mreža. Potvrdila je i da beba, prema njihovim informacijama, nije zaprimljena u pulskoj bolnici. 

Neslužbeno doznajemo kako se beba ipak nalazi u pulskoj bolnici te da ju je kod kontejnera navodno ostavio otac koji je bio pod utjecajem droge i alkohola, a bebu je, prema izjavama svjedoka, u bolnicu odnijela majka koja ju je tražila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene