Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"ne trebamo učiteljicu"

Radin o izjavama Predsjednice: "Napad je etnički motiviran, to je jasno kao dan"

Saborski zastupnik talijanske manjine Furio Radin (Foto: Dnevnik.hr)
Saborski zastupnik talijanske manjine Furio Radin (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Furio Radin, potpredsjednik Sabora i zastupnik talijanske nacionalne manjine, odgovorio na komentar predsjednice Republike, Kolinde Grabar-Kitarović napada u Uzdolju.

"Napad u Uzdolju etnički je motiviran, to je jasno kao dan", rekao je Furio Radin, zastupnik talijanske nacionalne manjine gostujući na N1 televiziji. 

Radin je dodao da su se političari o tom slučaju možda trebali snažnije oglasiti i otići na mjesto incidenta. Na pitanje je li Grabar-Kitarović kasno reagirala, Radin je rekao da zastupnici, pogotovo manjinski, ne trebaju učiteljicu. "Mi ne trebemo nikakvu učiteljicu koja će nas podučavati o tome, niti koja će nam reći kakvi mi trebamo biti zastupnici u hrvatskom Saboru", rekao je Radin.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju (Foto: Dnevnik.hr) za ostalima se još traga Zbog mogućnosti ponavljanja djela: Četvorici napadača na Srbe kod Knina određen jednomjesečni istražni zatvor

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oštro po Pupovcu Udruge branitelja: "Neumjesno je da se od jedne ugostiteljske tučnjave napravi državni problem"

Odgovorio je tako na kritike koje je dan ranije izrekla Grabar-Kitarović na račun Milorada Pupovca, za kojeg je rekla da "mora shvatiti da je on zastupnik u Saboru, da predstavlja srpsku zajednicu u Hrvatskoj , hrvatske građane kojima je glavni grad Zagreb, a ne Beograd".

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene