Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Euro2016

Ekipa koja stvara najbolji sportski sadržaj na internetu otkriva najambiciozniji projekt do sada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi nogometni fanovi dolaze na svoje - uskoro kreće Europsko prvenstvo u Francuskoj! Razgovarali smo s urednikom portala Gol.hr Ivanom Šimcem koji nam je otkrio zašto će svi zaljubljenici u nogomet sigurno biti uz Gol.hr koji je najčitanija sportska rubrika u Hrvatskoj s više od 361.263 visitora u travnju (izvor: Gemius Audience, travanj 2016.).

Zahuktava se atmosfera pred Europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj. Nogometnom ludilu posebno se vesele sportski novinari Gol.hr-a Ivan Šimac, Ivica Medo, Marko Čeko, Vid Horvat i Neven Rihtar jer pripremaju fantastičan sadržaj za sve čitatelje. Naime, radi se o dosad najambicioznijem projektu GOL.hr-a. 'Najvažnije je da će GOL.hr biti u Francuskoj. Naš nogometni analitičar Ivica Medo će nakon finala Lige prvaka prošle godine i El Clasica, izvještavati i s Europskog nogometnog prvenstva. Svakodnevno će se javljati iz kampa reprezentacije s najnovijim vijestima, izvještavati će s utakmica, prenositi atmosferu u gradovima u kojima igra Hrvatska. Naravno, tu su i njegovi komentari koji nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim', rekao nam je Ivan Šimac, urednik Gol.hr-a.

EURO 2016 NA GOL.HR

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ususret utakmicama Željko Vela o prijenosima uživo: ''Jednom su mi sve pripreme ostale kod kuće na klaviru'' Redakcija GOL.hr-a (Foto: dnevnik.hr) Sjajni rezultati NOVE TV DNEVNIK.hr ponovno oborio rekord, GOL.hr uvjerljivo ispred konkurencije!

Jedan od najpoznatijih sportskih novinara u Hrvatskoj Ivica Medo U Francuskoj će biti dio ekipe sportske redakcije Nove TV predvođene s poznatim reporterom Stipom Sladoljevim pa će ga moći vidjeti i gledatelji najgledanijeg Dnevnika u zemlji. GOL.hr će iz Francuske prenositi snimke atmosfere, press konferencije, intervjue, kaže nam Šimac. 'Osim najnovijih vijesti s mjesta događaja nogometnog ludila, ostatak redakcije brinut će se o tekstualnim prijenosima uživo, vijestima o ostalima reprezentacijama odnosno svemu onome što će naši čitatelji morati znati o Euru', dodaje Šimac.

ISPROBAJTE APLIKACIJE GOLmanija I LEGENDARNIH11

U suradnji s profesionalcima iz digitalnog marketinga NovaTV ekipa Gol.hr-a pripremila je i niz zanimljivih aplikacija. 'Vratila se popularna GOLmanija koja je polučila velik uspjeh tijekom Svjetskog prvenstva u Brazilu. Prvo će se prognozirati tko prolazi skupinu, nokaut fazu i na kraju osvaja naslov europskog prvaka. Svi mi imamo svoje prognoze, pa da vidimo tko je najveći stručnjak u Hrvatskoj bez onog 'znao sam' kada sve završi. Kada krene Euro u GOLmaniji će se iz kola u kolo moći samo prognozirati ishodi utakmica pa ćemo i tu dobiti najboljeg nogometnog stručnjaka kojeg čekaju i neke nagrade', pojašnjava urednik Gol.hr-a.

Na Gol.hr-u je krenula i aplikacija Legendarnih 11 u kojoj svatko može izabrati svoju legendarnu momčad Hrvatske sastavljenu od nogometaša koji nisu više aktivni u reprezentaciji. 'Je li vam bolja Ćirina formacija 3-5-2 ili možda Bilićeva 4-4-2, hoće li uz Šukera biti u napadu Bokšić ili Eduardo, hoćete li sastaviti vezni red s Bobanom, Prosinečkim i Kovačem…? Mnogi su se već poigrali izbornika te izazvali prijatelje putem Facebooka. Komentari su jako zabavni'.



Bit će tu još iznenađenja uoči i za vrijeme Eura, ali ovaj odličan sportski tim novinara ipak želi ostaviti i pokoje iznenađenje.'Reći ću samo kako će naši čitatelji kroz spomenute aplikacije, ali i neke druge akcije biti direktno uključeni u cijelu priču GOL.hr-a oko Europskog prvenstva. I više nego što je to bilo za vrijeme Mundijala u Brazilu', otkriva Šimac.

GOL.HR NAJČITANIJA SPORTSKA RUBRIKA U HRVATSKOJ

Dokaz kvaliteti sportskog sadržaja na portalu Dnevnik.hr je i podatak da je GOL.hr najčitanija sportska rubrika u Hrvatskoj s više od 361.263 visitora u travnju (izvor: Gemius Audience, travanj 2016.). 'Moram pohvaliti ostale članove redakcije za uspjeh koji postižemo iz mjeseca u mjesec. Osim Ivice, tu su i Vid Horvat, Marko Čeko i Neven Rihtar. Pred svima nama je jako puno posla, ali upravo nas to veseli. Kao sportski novinari najsretniji ste kada se događa nešto veliko, kada cijela nacija ili barem njen velik dio tih tjedana živi sport, bio to nogomet, košarka ili rukomet. Svi smo uzbuđeni i jedva čekamo da krenu utakmice', kaže Šimac.

BOGATO SPORTSKO LJETO NA GOL.HR

Euro u Francuskoj je tek početak iznimno bogatog sportskog ljeta jer za vrijeme trajanja tog natjecanja, krajem lipnja i početkom srpnja, kreću košarkaška i teniska uzbuđenja. 'Naši se košarkaši na kvalifikacijskom turniru u Italiji bore za odlazak na Olimpijske igre, a tenisači i tenisačice igraju Wimbledon. U srpnju već nogometni klubovi igraju pretkola europskih kupova, sredinom ljeta kreće nova nogometna ligaška sezona, a 5. kolovoza otvaraju se Olimpijske igre u Riju. Ljubitelji sporta, ljetni mjeseci rezervirani su za vas. GOL.hr će se pobrinuti da vam ne nedostaje najnovijih informacija, ali i sportske zabave', poručuje redakcija Gol.hr-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene