Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobre vijesti

Dubrovnik: Rekordna predsezona!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turistička priznanja koja je Dubrovnik primao tijekom zime poput mjesta na ljestvici najboljih svjetskih gradova za kongresni turizam, čini se već su počela davati rezultate.

Predsezona je dosada nadmašila sva očekivanja, porasle su brojke noćenja i dolazaka. Visoku popunjenost bilježe dubrovački hoteli, rekordna predsezona najbolja je najava glavne sezone.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

'Bilježimo pozitivan rast u ovom trenutku. Ako se ostvare najave očekuje nas izvanredna sezona. Naši standardni gosti su Amerikanci, Britanci i Njemci', kaže Vlaho Margetić, hotel Hilton Imperial.

'U odnosu na prethodnu godinu imamo 12 posto više dolazaka i 17 posto više noćenja', kaže direktorica TZ Dubrovnik Nikolina Vicelić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene