Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglasio se vlasnik

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Konobarica palila šank, vatra zahvatila goste: "Cura je trčala okolo i derala se, prijatelj je imao zapaljena leđa"

Više gostiju noćnog kluba Monaco u Karlovcu je ozlijeđeno nakon što ih je zahvatio plamen za šankom.

U karlovačkom noćnom klubu Monaco odvila se u noći sa subote ne nadjelju poprilična drama. Na vrhuncu večeri više je osoba ozlijeđeno nakon što je konobarica počela ''paliti'' šank da bi podigla atmosferu.

Riječ je opostupku kada se alkoholno piće s visokim postotkom alkohola polije po šanku, a potom zapali. 

Pročitajte i ovo Požar plastenika u Ludbregu - 2 Traje očevid FOTO/ VIDEO Veliki požar u Ludbregu: Vatra progutala plastenike i strojeve, ozlijeđen vatrogasac

Pročitajte i ovo Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Građani spasili dijete Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor"

Karlovačka policija za DNEVNIK.hr potvrdila je događaj te ubrzo objavila detalje.

"Oko 2:30 u subotu policija je zaprimila dojavu da je u ugostiteljskom objektu u gradskoj četvrti Švarča u Karlovcu ozlijeđeno više osoba. Na mjestu događaja proveden je očevid kojim je utvrđeno da su četiri osobe teško i tri lakše ozlijeđene opeklinama koje su nastale uslijed nestručnog rukovanja alkoholnim pićima 23-godišnje djelatnice ugostiteljskog objekta u svrhu efekta zapaljenja na šanku prilikom čega je došlo do iznenadnog izgaranja i ozljeđivanja osoba za šankom. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog događaja", izvijestili su iz PU karlovačke.

Ozlijeđeni su zadržani u bolnici koja se nalazi nekoliko stotina metara od kluba, doznaje DNEVNIK.hr.

Snimku trenutka nesreće, a upozoravamo da je riječ o uznemirujućem sadržaju, objavio je portal Radio Mrežnica.

Dvije djevojke zadržane na liječenju

Ravnateljica Opće bolnice Karlovac Ivana Kovačić je navela da su svi ozlijeđeni izvan životne opasnosti, a da su dvije djevojke, obje 2002. godište, zadržane na liječenju.

"Jedna od njih ima opekline lica, a druga opekline gornjeg dijela tijela i ruku", dodala je ravnateljica.

"One imaju 2B opekline koje zahvaćaju 27 posto tijela. Ostali su pušteni kućama", rekla je Kovačić.

Vlasnik najavio odštete

Na društvenim mrežama oglasio se i vlasnik kluba Monaco Goran Fancev koji je izrazio žaljenje zbog, kako je kazao, ''nemilog događaja'' te najavio naknadu štete oštećenima.

"Oštećenima i ozljeđenima želimo što brži i bezbolniji oporovak , nastalu štetu na osobnim stvarima svih oštećenih ćemo podmiriti, a svim oštećenima kojima je potrebna bilo kakava pomoć stojimo na raspolaganju sa svime što možemo činiti. Nažalost ne možemo promjeniti i utjecati na to da se incident dogodio, ali možemo izraziti žaljenje i pokušati ispraviti barem ono što se može ispraviti", poručio je u objavi na Facebook stranici Kluba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene