Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozvane hitne službe

Drama na zagrebačkom sudu: Muškarac prijetio da će skočiti kroz prozor, sutkinja brzo reagirala

Muškarac usred rasprave na zagrebačkom sudu izgubio živce i krenuo prema prozoru prijeteći da će iskočiti, ali ga je u tome zaustavila pravosudna policija.

Muškarac protiv kojega se na Općinskom prekršajnom sudu u Aveniji Dubrovnik u Zagrebu vodi postupak zbog obiteljskog nasilja u srijedu ujutro je na noge podigao sud, pravosudnu policiju, zagrebačku policiju i Hitnu pomoć.

Naime, muškarac je došao na redovnu raspravu tijekom koje je potpuno izgubio živce. Navodno je počeo vikati da to neće više trpjeti, otišao do prozora te prijetio da će iskočiti, a sutkinja je odmah u pomoć pozvala pravosudnu policiju, piše 24sata.

Pročitajte i ovo Kod granice s Ukrajinom se srušio veliki ruski vojni avion Puno je poginulih VIDEO Objavljena snimka pada, srušio se ruski vojni avion! Medvedev poručio: "Ovdje nema ograničenja"

Pravosudna policija je brzom intervencijom spriječila muškarca u ostvarenju nauma, a zbog svega je morala intervenirati i temeljna policija te Hitna pomoć, koju su pozvali da bi ukazali potrebnu pomoć rastrojenom muškarcu.

Muškarac je prevezen u odgovarajuću medicinsku ustanovu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene