Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRODAJE DRŽAVA

Kako do Jaguara X-Type za manje od 1500 kuna? Nekadašnja perjanica engleske autoindustrije jedno je od vozila koja idu na javnu dražbu

Aktualno Galerija Rasprodaja državnih automobila - 4 Rasprodaja državnih automobila - 4 Foto: DNEVNIK.hr Rasprodaja državnih automobila - 2 Rasprodaja državnih automobila - 2 Foto: DNEVNIK.hr Rasprodaja državnih automobila - 3 Rasprodaja državnih automobila - 3 Foto: DNEVNIK.hr Rasprodaja državnih automobila - 1 Rasprodaja državnih automobila - 1 Foto: DNEVNIK.hr +1 Rasprodaja državnih automobila - 5 Galerija 1/6 >>
Automobili koji su se koristili za krijumčarenje migranata na dražbi su jer se država rješava vozila u svom vlasništvu. Ponuda je šarolika, a početne su cijene debelo ispod tržišnih.

Zaplijenjeni automobili i oni koji više ne služe svrsi, naći će se na javnoj dražbi. Nekolicina tih automobila nema tako lijepu priču, primjerice neki od njih korišteni su u kaznenim dijelima i to za prijevoz migranata, a zanimljivo je što su bili u vlasništvu stranih državljana.

Nekadašnju perjanicu engleske autoindustrije i želju brojnih ljubitelja automobila, Jaguara X-Type, država prodaje po početnoj cijeni od 1492 kune.

Cijene uistinu šarolike, od tisuću do nekoliko desetaka tisuća kuna. Iako su cijene primamljive, ulaganja će ipak biti.

I dok su neki automobili, nakon što se detaljno očiste i registriraju, spremni za povratak na cestu, kod nekih će ipak biti potrebno uložiti malo više truda.

"Vozila koja su neregistrirana prvo bi trebala završiti na servisu, da se pogleda kočioni sustav, upravljač, gume i redovni dio održavanja“, tvrdi Marin Morava, suradnik za tehničku podršku u HAK-u.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uhvaćen u subotu Ostao bez BMW-a: Mladiću sud u Zagrebu oduzeo skupocjeni auto trajno i bez naknade

Pročitajte i ovo Cijena registarskih pločica po izboru Ukras na limenom ljubimcu Znate li koliko koštaju personalizirane registracijske oznake na vozilima? Ovo su cijene, ali i pravila

Prodaja automobila obavlja se po principu viđeno – kupljeno, a svi oni koji su zainteresirani mogu ih razgledati, ali ne mogu na probnu vožnju.

Više o cijenama i vrstama automobila koje država prodaje na dražbi pogledajte u prilogu reportera Dnevnika Nove TV Vanje Margetića.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene