Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doživljaj za pamćenje

Srbin u Dubrovniku popio kavu pa ostao zatečen: "Je*iga, to je ipak ekskluzivno mjesto"

Ilustracija Stradun
Ilustracija Stradun Foto: Tonci Plazibat/Cropix
Potez konobara oduševio ga je toliko da je poželio svoj doživljaj podijeliti s korisnicima hrvatskog Reddita. Korisnici su mu vrlo brzo objasnili zašto je toliko platio kavu na Stradunu.

Beograđanin koji je proveo dan u Dubrovniku i odlučio popiti kavu u samom centru toga grada toliko se iznenadio onime što je tamo doživio da je odlučio pokrenuti temu na Redditu "Srbin u Dubrovniku, dojmovi". To je vrlo brzo privuklo mnoge komentare. 

"Jučer sam došao iz Dubrovnika, proveo jedan dan. Generalni dojam je da su svi jako ljubazni, prodavačice, konobari, svi redom. Cijene su veće, je*iga to je ipak ekskluzivno mjesto, iako nisam naišao na poznatu skupu kavu u Dubrovniku. Naručio sam espreso s mlijekom u samom centru staroga grada, na onom glavnom šetalištu", objasnio je Beograđanin i dodao kako je konobar primijetio njegov naglasak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stari policijski znanac Lopov koji se vraćao na mjesto zločina: Ulazio na stražnja vrata trgovine i iz blagajne kontinuirano uzimao novac

"Donio je račun i kaže; 'Evo, s popustom malim", ja pogledam, a cijena 2,8 eura. Je li mi dao popust jer sam 'naš', ili je bio neki happy hour, nemam pojma. Ali to je stvarno bilo prejeftino za takvu lokaciju", zaključio je ovaj turist, koji nije skrivao svoje oduševljenje ljepotama grada.

Pročitajte i ovo Potonuo brod na Šipanu Oglasilo se ministarstvo VIDEO Drama na moru, brod se nasukao na stijene otoka Šipana: "U brodskim spremnicima 1000 litara goriva"

"Nitko mi nije razbio auto, sve je bilo fenomenalno. Veliki pozdrav iz Beograda", zaključio je, a prenosi Nova.rs.

Mnogi su se javili da mu objasne da je dobio popust za domaće te da su "svi normalni ljudi dobrodošli kod drugih normalnih ljudi", a bilo je i nekih koji su pomislili da je možda i konobar Srbin koji tamo sezonski radi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nova karta meduza Mala, ali vatrena: Ako je sretnete u Jadranu, njezin dodir dobro ćete zapamtiti

Ipak, čini se da su neki bili iznenađeni što uopće ima potrebu napomenuti da mu "nitko nije razbio auto".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene