Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Uvrijedio službenu osobu"

Bećar proglašen krivim, pjevanje pred policajkom koštat će ga 2000 kuna

Branimir Čolaković, okrivljenik u slučaju bećarac (Foto: Dnevnik.hr)
Branimir Čolaković, okrivljenik u slučaju bećarac (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Branimir Čolaković, okrivljenik u slučaju bećarac (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Branimir Čolaković iz Valpova proglašen je krivim zbog pjevanja bećarca i mora platiti 2000 kuna, odlučio je danas valpovački sud.

Riječ je o ponovljenom suđenju zbog bećarca koji je ispjevao pred policajkom Marijom Iličić na manifestaciji ''Ljeto valpovačko'' 2015. godine.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović na Bećarfestu u Babinoj Gredi otvoren bećarfest "Zagreb grade alaj si daleko": Milanovića dočekali prigodnim bećarcem, nije odolio ni rakijici Plinski plamenik policija uputila upozorenje Užas kod Osijeka: Već drugi slučaj trovanja djeteta opasnim plinom u tjedan dana, jedan od njih završio u komi

Čolaković je dok je bio u povorci folkloraša kao član KUD-a iz Valpova policajki u osiguravanju povorke zapjevao: ''A joj mala, ti u plavoj bluzi, skini gaće pa mi se nag***''. 

Ubrzo je završio na prekršajnom sudu u Valpovu jer se smatralo da je uvrijedio službenu osobu i ogriješio se o ravnopravnost spolova.

Podsjetimo, nedavno je ponovno počeo postupak protiv Branimira Čolakovića, člana kulturno-umjetničkog društva iz Valpova, koji je ranije oslobođen optužbi da je na Ljetu valpovačkom 2015. godine bećarcem omalovažavao i diskriminirao policijsku službenicu. O cijelom se slučaju oglasio i Sindikat policije Hrvatske, koji je pozvao građane da ne vrijeđaju dodatno policajku na društvenim mrežama. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene