Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Karneval u Münchenu

Karnevalska povorka umalo bombonima pogodila Plenkovića, zaštitari ga uspješno obranili

Premijer Andrej Plenković doživio je zanimljiv susret s karnevalskim slavljem u Münchenu. Umalo su ga pogodili bomboni koje je bacala karnevalska povorka usred davanja izjave novinarima.

U jeku karnevala koji se bude diljem svijeta, jedan je održan i u Münchenu gdje je premijer Andrej Plenković sudjelovao na konferenciji o sigurnosti.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Donedavno u dobrim odnosima Zašto je Milanović izbjegao veliku svečanost? Pogledajte koje je objašnjenje stiglo iz njegova ureda Andrej Plenković Lex AP HND osudio izjave Plenkovića "U svojoj bahatoj maniri kriminalizirao bi istraživačko novinarstvo i korumpirao medije"

Dok je Plenković davao izjavu novinarima o pristupanju Albanije i Sjeverne Makedonije pregovorima o članstvu u Europskoj uniji u kojoj je govorio kako treba „naglasiti pitanje kohezije za nove države članice“, zasuli su ga bomboni iz karnevalske povorke koja je u tom trenutku prolazila pored njega.

Bomboni su letjeli, a zaštitari sprječavali da ga pogode. Ipak jedan je uspio. Plenković je ustanovio kako je sve u redu te kako su to samo bomboni dok je novinarka u šali napomenula da pazi jer su tvrdi.

„Pa dobro, nismo ni mi slabi, bit će to sve OK“, zaključio je Plenković.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene