Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predstavljene radionice

Agencija za obrazovanje: Protiv zdravstvenog odgoja smo dobili svega 100-200 potpisa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vinko Filipović, u ime Agencije za odgoj i obrazovanje, danas je predstavio radionice za sva četiri modula zdravstvenog odgoja.

Agencija za odgoj i obrazovanje danas je predstavila radionice za sva četiri modula zdravstvenog odgoja koji će se održavati s učenicima. Novitet u zdravstvenom odgoju će biti rasprava u trajanju od dva tjedna na kojoj će moći sudjelovati profesori, pedagozi i svi koji imaju dobronamjerne kritike.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Netom završena Šezdesetak sudionika uključilo se u javnu raspravu o Građanskom odgoju Slika nije dostupna Kritike ih motivirale Jovanović predstavio zdravstveni odgoj: 'Roditelji nemaju pravo držati djecu u neznanju'

Temelj radionica bit će interakcija i rasprava s učenicima. Iz agencije kažu kako za ovakav novitet u zdravstvenu odgoju nije kasno jer škole još uvijek stignu održati radionice budući da je za zdravstveni odgoj predviđeno 12 školskih sati.

>> 'Rasprava o zdravstvenom odgoju svela se na vrijeđanje Štulhofera'

Iz Agencije smatraju kako se ovakvim transparentnim i javnim raspravama stali na kraj svima koji su lažno predstavljali zdravstveni odgoj jer će se sad točno vidjeti što će djeca učiti te im nije jasno kako su neke skupine uopće mogle tako manipulirati nekim roditeljima. Smatraju da se te skupine, ako se doista vode za etikom i moralom kao što se predstavljaju, moraju ispričati zbog svog ponašanja.

Osvrnuli su se i na peticiju pokrenutu protiv zdravstvenog odgoja te rekli kako su zaprimili svega 100-200 potpisa roditelja iz 10 različitih škola.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene