Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sud odlučio

Suprugu prisiljavao na seks sa psima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedinstvenu zatvorsku kaznu od 12 godina zatvora Županijski sud u Osijeku izrekao je danas 47-godišnjaku iz okolice Osijeka zbog silovanja 33-godišnje supruge na izrazito okrutan i besćutan način pri čemu ju je tjerao na spolni odnos sa psima te ju prisiljao zajedno s navodnim ljubavnikom na međusobno seksualno iživljavanje.

Ovo je druga izrečena presuda silovatelju u posljednjih godinu dana, a Vrhovni je sud presudu za drugu točku optužnice ukinuo dok je prvu preinačio u osam godina zatvora. Presuda za silovanje supruge već je postala pravomoćna, a Vrhovni sud poništio dio koji se odnosio na kasnije događaje istog popodneva. Naime, u ponovljenom postupku osječki je sud osudio 47-godišnjaka na po tri godine zatvora zbog silovanja žene i spomenutog muškarca te je utvrdio raniju pravomoćnu presudu od 8 godina zatvora. Iz toga proizlazi jedinstvena zatvorska kazna u trajanju od 12 godina.
 

Pročitajte i ovo Ilustracija Obavezna kastracija i socijalizacija "Tragedija u Zadru mogla se izbjeći": Prijatelji životinja traže pravilnik o opasnim psima Ilustracija Veliki problem Nezbrinuti psi u međimurskim romskim naseljima veliki problem: Svaki put nađemo novih tridesetak pasa

Podsjetimo, 2. siječnja protekle godine monstrum je svoj pohod započeo na način da je suprugu prvo premlatio stolicom, zatim ju je silovao te natjerao na spolni odnos s tri psa. nakon toga je dozvao u kuću supruginog navodnog ljubavnika te njega i ženu natjerao na sablasnu seksualnu predstavu. Torturu je prekinula ženina majka koja je alarmirala policiju. Supružnici su roditelji dvoje malodobne djece, a 47-godišnjak je već pet puta osusđivan na zatvorske kazne, jednom i za pokušaj silovanja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene