Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

policija objavila detalje

Mamio i vrbovao žene preko oglasa za masažu: U Zagrebu priveden svodnik osam prostitutki

Prostitucija, ilustracija (Foto: Getty images)
Prostitucija, ilustracija (Foto: Getty images) Foto: Getty Images
Zagrebačka policija privela je svodnika koji je imao osam prostituki. Protiv njega je podnesena kaznena prijava.

Zagrebačka je policija u suradnji s MUP-om, Ravnateljstvom policije, PNUSKOK-om i Općinskim državnim odvjetništvom provela kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje osam kaznenih djela „Prostitucija“ na štetu više ženskih osoba (23, 27, 30, 43, 23, 24, 33 i 33).

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašno otkiće Užas u susjedstvu: Uhićen otac, sumnja se da je podvodio maloljetne kćeri i snimao ih s drugim muškarcima Ilustracija u iznajmljenom stanu Uz masažu mu ponudila i seks za isti iznos: Nakon 15 minuta dovela je policajce

Naime, sumnja se da je prema unaprijed stvorenoj namjeri da za sebe i drugoga pribavi nepripadnu imovinsku ili drugu korist tijekom travnja i početkom svibnja 2019. godine mamio, vrbovao i poticao oštećene ženske osobe da, radi stjecanja materijalne koristi, pružaju spolne usluge uz novčanu naknadu. S tim je ciljem i namjerom putem sredstava javnog informiranja oglašavao oglase u kojima je, pod krinkom obične, ručne ali i erotske masaže, tražio ženske osobe koje bi pružale navedene usluge. Potom, u osobnom kontaktu sa zainteresiranim ženskim osobama, dogovarao je uvjete pod kojima će pružati uslugu i način zarade.

Nadalje, putem sredstava javnog informiranja objavio je veći broj oglasa u kojima je, također pod krinkom masaže i erotske masaže, u kojima se nudila usluge masaže i erotske masaže odnosno spolnih usluga. U stanu u Zagrebu, na području Trešnjevke, koji je prethodno unajmio upravo za potrebe pružanja spolnih usluga, oštećene osobe su telefonski stupale u kontakt sa zainteresiranim muškarcima te se predstavljale lažnim imenima s njima dogovarale vrijeme, vrstu i cijenu usluge koju su uvijek pružale u tom iznajmljenom stanu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnesena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene