Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušao pobjeći na biciklu

Varaždin: Uhvaćen pljačkaš pošte

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Varaždinska policija uhitila je 29-godišnjeg muškarca koji je jučer izvršio razbojništvo u Poštanskom uredu u Kućan Marofu, odnijevši oko 58.000 kuna.

Policijska uprava varaždinska jutros je izvijestila kako je kriminalističkom istragom utvrđeno da je 29-godišnjak jučer oko 12,10 sati omotan šalom preko lica, ušao u poštanski ured i zapaljivom tekućinom, najvjerojatnije benzinom, po rukama polio 31-godišnju službenicu ureda.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nova pljačka u Zagrebu Nepoznati muškarac opljačkao poštu, zaposlenici prijetio vatrenim oružjem Policija ispred poslovnice Hrvatske pošte, ilustracija Istraga u tijeku Usred dana opljačkao poštu: Zaposlenici prijetio vatrenim oružjem i pobjegao s novcem

>> Opljačkao poštu i prijetio da će zapaliti djelatnicu

Uz prijetnju da će je zapaliti ako mu ne preda novac, otuđio je iznos od oko 58.000 kuna te je pobjegao.

Odmah po zaprimljenoj dojavi o razbojništvu, policijski djelatnici PU varaždinske blokirali su šire područje Kućan Marofa, a iza 13 sati policijska ophodnja je u blizini željezničke pruge u Kućan Marofu zamijetila muškarca koji je opisu odgovarao opisu pljačkaša.

Pokušao pobjeći na biciklu

Muškarac je pokušao pobjeći vozeći se na biciklu, no policajci su ga ubrzo sustigli i uz uporabu sredstava prisile priveli u službene prostorije PU varaždinske.

Tijekom kriminalističke istrage kod njega i na mjestu gdje je zatečen policijski službenici pronašli su otuđen novac, odjeću koju je imao na sebi prilikom počinjenja razbojništva, kao i zapaljivu tekućinu kojom je polio službenicu poštanskog ureda.

Tijekom dana 29-godišnjak će uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela razbojništva biti sproveden na Županijski sud u Varaždinu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene