Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tražili cigaretu

Na tramvajskoj stanici napali Nepalca koji se vraćao s posla, njegove kolegice ostale su užasnute

Ilustracija
Ilustracija Foto: Damir Skomrlj/Cropix
Policija istražuje napad na državljanina Nepala koji se dogodio u Zagrebu u srijedu navečer, dok se mladić vraćao kući s posla.

Zagrebačka policija traga za napadačima koji su u srijedu navečer na zagrebačkom okretištu tramvaja u Dupcu pretukli državljanina Nepala.

Grozan napad dogodio se nakon 21 sat, dok se mladić vraćao s posla u obliženjem Konzumu. Stajao je na tramvajskoj stanici kada su mu prišli nepoznati muškarci i zatražili ga cigaretu, doznaje Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Ilustracija Poznata i cijena Nova optužnica za izdavanje lažnih covid potvrda: Uskok tereti 19 osoba, ključna je bila medicinska sestra

Strani državljanin odgovorio im je da ne puši i da nema cigaretu, a onda su fizički nasrnuli na njega. Ubrzo je na mjesto napada stigla policija.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković - 4 Lapadska obala Andrej Plenković u Dubrovniku: "Ovo je dio renesanse na hrvatskoj obali"

Kolegice koje rade s napadnutim mladićem bile su užasnute i oštro su osudile napad na kolegu koji je u Hrvatsku došao trbuhom za kruhom te se svima u radnom okruženju,rekle su za Jutarnji, pokazao kao vrlo vrijedan radnik.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ratni zločini Stražar u Malom logoru premlaćivao i zlostavljao Hrvate i Bošnjake, protiv njega je podignuta optužnica

Zagrebačka policija kaže kako državljanin Nepala nije ozlijeđen, a slučaj istražuju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene