Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija nije postupala

U Vukovaru mladići odjeveni u crno držali transparent "Koljači su tabu tema, Hrvate se u zatvor za uzvike sprema"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stotinjak mladića odjevenih u crno u nedjelju je kraj križa u Vukovaru razvilo transparent "Koljači i zločinci tabu su tema. Hrvate se u zatvor za uzvike sprema", potvrdila je vukovarsko-srijemska policija napominjući kako u njihovom ponašanju nisu utvrdili kršenje javnog reda i mira.

Iz policije ističu da su okupljanje skupine mladića nadzirali od početka te u njihovom ponašanju nije utvrđeno kršenje javnog reda i mira.

Pročitajte i ovo Osijek MUKE S OTPADOM Slavonski gradovi moraju platiti 9 milijuna eura odštete: Štetni ugovor potpisan prije 22 godine, a nitko neće odgovarati Ilustracija Građani se žale Na istoku zemlje građane zgrozile mrtve ptice: "Bilo ih je po travi, stazama, uz cestu…"

"Razvili su transparent koji se spominje u medijima ali taj se natpis može odnositi na bilo što. Nismo imali razloga za bilo kakvo postupanje", kazao je Hini glasnogovornik PU Dragoslav Živković.

Naveo je i kako policija nije evidentirala izvikivanje bilo kakvih uzvika, ali ukoliko u međuvremenu dođu do drugačijih saznanja spremni su reagirati, poručio je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene