Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

N. Marof: Pijani mladić skrivio nesreću i usmrtio dvoje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na državnoj cesti D3 u Novom Marofu u prometnoj nesreći na mjestu je poginula je jedna osoba, a druga je od zadobivenih ozlijeda preminula u bolnici.

Policija je dojavu o teškoj prometnoj nesreći dobila oko 5,45 sati. U tijeku je očevid sudara tri osobna vozila na cesti kod Specijalne bolnice za kronične bolesti u Novom Marofu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prometna nesreća na ipsilonu Jedna osoba poginula, dvije teško ozlijeđene Slika nije dostupna Crna statistika raste Još mrtvih na cestama: Vozač poginuo kod Rovinja

Do prometne nesreće je došlo kada je 24-godišnji vozač, koji je upravljao automobilom s 1.89 promila alkohola u krvi, prešao na suprotni kolnički trak i zabio se u osobno vozilo kojim je upravljao 47-godišnji vozač. On je s teškim ozljedama prevezen u bolnicu gdje je nakon nekoliko sati preminuo, a njegov 24-godišnji suputnik smrtno je stradao na mjestu nesreće. Pijani 24-godišnjak koji je skrivio nesreću prošao je s lakšim tjelesnim ozljedama.

Od siline sudara dva automobila, jedan od je odbačen pri čemu je udario u treće vozilo. Na sreću, nitko iz trećeg vozila nije ozlijeđen.

Promet je u prekidu. Obilazak za osobna vozila je preko Remetinca, dok teretna vozila iz smjera Varaždina prema Novom Marofu i u suprotnom smjeru idu autocestom A 4 Zagreb-Goričan. (Mi. Dr./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene