Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crna statistika raste

Još mrtvih na cestama: Vozač poginuo kod Rovinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedna u nizu prometnih nesreća dogodila se jutros na cesti Bale-Sošići kod Rovinja. Iz PU Istarske rekli su nam kako je poginula jedna osoba te je dvoje ozlijeđeno.

'Do prometne nesreće došlo je jutros oko 6.40, na državnoj cesti D21', rekla je Gordana Ostović, glasnogovornica PU istarske. Do nesreće je došlo kada je 48-godišnji vozač Ford Fieste pulskih registracija zbog neprilagođene brzine u zavoju prešao na suprotni kolnički trak i direktno se zabio u Renault Megan kojim je upravljao 49-godišnjak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jadranska magistrala U nesreći smrtno stradala jedna osoba Slika nije dostupna Očevid u tijeku U slijetanju kombija poginuo muškarac

U nesreći je smrtno stradao vozač Ford Fieste, a njegova suvozačica i vozač Renaulta prevezeni su u bolnicu. Još se uvijek ne zna težina njihovih ozljeda.

Prometna nesreća u Zadru

Kod podvožnjaka Gaženica u Zadru oko 7.30 sati sudarili su se teretnjak i automobil. Do prometne nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine uslijed koje j osobni automobil proklizao i podletio pod teretno vozilo, rekao je Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske. Hitna pomoć je u zadarsku bolnicu odvela dvije djevojke - vozačicu i suvozačicu koje su podletjele pod kamion zagrebačkih registracija. Iako su obje zadobile lakše tjelesne ozljede, zadržane su u bolnici na promatranju.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene