Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRAVA NA GORNJEM BUKOVCU

Pokraj zapaljenog Hummera pronađeno mrtvo tijelo muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uzroci požara i smrti muške osobe još nisu poznati. Policija provodi očevid, nakon čega će biti poznato više informacija.

Jutros je u Gornjem Bukovcu u Zagrebu izbio požar na osobnom vozilu Hummer, a vatrogasci su po dolasku na mjesto požara nekoliko metara dalje zatekli i mrtvo tijelo nepoznate muške osobe.

Pročitajte i ovo Posljedice požara - 2 Sumnjivi požari Čak 50 požara gorjelo u isto vrijeme, uključila se i policija: "Svi elementi ukazuju na to" Ilustracija Utvrđuje se uzrok smrti Pronađen mrtav muškarac u stanu u Puli

Igor Župančić, šef smjene u Javnoj vatrogasnoj postaji Zagreb, potvrdio nam je da su jutros u 8:11 sati zaprimili dojavu o požaru te su onamo poslani vatrogasci Vatrogasne postaje Dubrava. U intervenciji je sudjelovalo pet vatrogasaca s jednim vatrogasnim vozilom, a požar je ugašen vrlo brzo. 

U samom požaru nije bilo ozlijeđenih, no zbog preminule osobe na mjesto događaja odmah su izašli i policajci te dva vozila Hitne pomoći. Uzroci požara i smrti muške osobe još nisu poznati

Iz Policijske uprave zagrebačke za Hinu su potvrdili kako je očevid još uvijek u tijeku, no neslužbeno su dodali kako se radi o samoubojstvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene