Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U prodavaonici u središtu

Rijeka: Zaplijenjena oprema i pribor za uzgoj marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prodavaonici u središtu Rijeke policija je pronašla i oduzela biljne tvari za koje se sumnja da sadržavaju drogu i opremu za uzgoj indijske konoplje.

Tako su pronađene lampe, prigušnici, testeri, transformatori, ventilatori, šatori za laboratorijski uzgoj, filtri, epruvete, mreže, savitljive cijevi, preparati za rast biljaka i druga oprema za koju je policija procijenila da je namijenjena uzgoju marihuane, izvijestila je primorsko-goranska Policijska uprava.

Pronađene su i digitalne vage, lule, drobilice, cigaretni papirići, kutijice te posteri, časopisi i kape na kojima je otisnut logotip marihuane i hašiša. Nastavlja se kriminalistička istraga zbog sumnje da su počinjena kažnjiva djela zloporabe opojnih droga, poput neovlaštene proizvodnje droge, prerade i prodaje, posjedovanja i davanja na uporabu opreme i materijala namijenjenih proizvodnji droge.

Sumnja se i da je počinjeno više prekršaja po Zakonu o suzbijanju zloporabe opojnih droga. Upravno-inspekcijskim nadzorom utvrđeno je više prekršaja iz nadležnosti poreznih, inspekcijskih i carinskih službi, kaže se u priopćenju. (Hina)

Pročitajte i ovo Sergej Trifunović procurili detalji Uhićen glumac Sergej Trifunović Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene