Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napao mu i ženu?!

Pucnjava u Splitu: Upucao susjeda (38) u prsa, žrtva u bolnici, napadač u pritvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 14 sati i 40 minuta u Mosećkoj ulici u Splitu iz vatrenog je oružja ozlijeđen muškarac (38), koji je s teškim ozlijedama prevezen u bolnicu. Policija je potvrdila da je uhićena jedna muška osoba, te da je kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Splićane je u 14 sati i 40 minuta uznemirila pucnjava u Mosećkoj ulici na broju 93. Napadač je 38-godišnjeg muškarca upucao iz vatrenog oružja iz neposredne blizine, a kako javljaju 24 sata, muškarci su susjedi.

Pročitajte i ovo Napadač iz Kaštel Štafilića - 1 Pokušaj ubojstva HGSS-ovac se probudio iz kome: Pogledajte što je policija pronašla u kući napadača Stravičan napad u Kaštelima nove snimke napadača Susjeda opisala kako je izgledao napad u Kaštelima, mještani u šoku: "Čula sam pucanj, mislila sam da su petarde", "Terorizirao je ljude"

Napadnuti muškarac teško je ozlijeđen i prevezen u bolnicu. Osumnjičeni muškarac se nakon napada povukao u svoj stan, a kada su stigli specijalci, predao se i odveden je na obradu.

''Već godinu i pol imamo problem s tim čovjekom. Upozorili smo i policiju. Nekada izađu na prijavu, a nekada ne. Rekli su nam da ne mogu riješiti problem jer ne mogu ući u stan jer je zaključan. Rekli smo im da postoji mogućnost da se dogodi neka nesreća, da će nekoga ubiti. Već je i prije prijetio'', kaže punac napadnutog koji tvrdi da je isti muškarac u petak gol s nožem u ruci pokušao u svoj stan odvući i silovati njegovu kćer.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene