Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekršajni nalozi

Krunoslav Capak remetio javni red i mir: Zbog sukoba u prometu intervenirala i policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u utorak dvojici muškaraca uručila prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira nakon što su se sukobili zbog "nesuglasica u prometu" na Ksaveru.

Zagrebačka policija za DNEVNIK.hr je potvrdila incident.

Pročitajte i ovo Davor Posilović Odbio alkotest Iz službe udaljen jedan od vodećih ljudi zagrebačke policije: Krivudao po cesti kod Zaprešića Krunoslav Capak, HZJZ - 2 Ozljede jednjaka Capak o provedenim analizama: "Rekao bih da treba jedan oprez, treba slušati nadležna tijela"

"Policijski službenici PU zagrebačke 20. listopada 2020. godine odazvali su se na zatraženu intervenciju na Ksaveru oko nesuglasica u prometu. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja i obavljenim radnjama utvrđeno je da su dvojica muškaraca svojim ponašanjem ispunila elemente prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zbog čega su im na mjestu događaja uručeni nalozi zbog počinjenog prekršaja", kazali su nam u PU zagrebačkoj.

Jedan od mušaraca je Krunoslav Capak, član Nacionalnog stožera civilne zaštite i ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Redakcija DNEVNIK.hr pokušala je kontaktirati gospodina Capaka, ali do objave ovog članka nije odgovarao na pozive i poruke. Njegov odgovor objavit ćemo kad ga dobijemo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene