Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi incident

Pijan vozio suprotnim smjerom na Zagreb-Goričan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas oko 1.45 sati, Operativno komunikacijski centar policijske uprave varaždinske, zaprimio je dojavu da se jedno osobno vozilo na autocesti Zagreb-Goričan, od odmorišta Ljubešćice u pravcu Varaždina, kreće u suprotnom smjeru.

Policijska ophodnja koja je upućena na postupanje je pet minuta nakon dojave na 34. kilometru zapadnog kolničkog traka, zatekla djelatnike Hrvatskih autocesta i zaustavljeno osobno vozilo riječkih registarskih oznaka, koje se neposredno prije kretalo u zabranjenom smjeru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pravo čudo: Nema ozlijeđenih Pijan vozio u suprotnom smjeru i izazvao nesreću Slika nije dostupna Vraćao se po putovnicu na Bajakovo VIDEO: Nizozemac vozio autocestom suprotnim smjerom

>> VIDEO: Pijan dvaput ušao u krivi smjer pa skrivio nesreću

Utvrđeno je da je 50-godišnji vozač osobnog vozila imao 0.58 promila alkohola u krvi, a s obzirom da je postojala bojazan da će nastaviti s vožnjom, doveden je u prostorije policijske postaje gdje je zadržan do otrežnjenja. Protiv njega slijedi podnošenje prijava zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izvijestila je PU varaždinska.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene