Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičen 39-godišnjak iz Konavla

Kod Konavala silovana 16-godišnja Čehinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon jutrošnje dojave da je na području Konavala silovana 16-godišnja državljanka Republike Češke provedena je kriminalistička obrada kojom je utvrđena osnovana sumnja da je to kazneno djelo počinio 39-godišnjak s područja Konavala, priopćila je večeras Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

U policijskoj postaji u Grudama jutros je oko 6 sati zaprimljena kaznena prijava protiv nepoznatoga počinitelja koji je na području Konavala silovao 16-godišnju češku državljanku.

Pročitajte i ovo Cesta prema Srđu - 1 Simbol nebrige Jedina cesta prema Srđu je proširena, ali tek djelomično: Stari problem još čeka rješenje Pitanje hotela Belveder Slika Dubrovnika Trebao je biti luksuzni hotel, a već 20 godina je ruševina: "Fantastičan projekt za koji je bilo i novca, ali je bio zaustavljan više puta"

Dovršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je u ranim jutarnjim satima 39-godišnjak sa područja Konavala počinio kazneno djelo silovanja maloljetne češke državljanke.

U dogovoru s državnim odvjetnikom osumnjičeni će u nedjelju, 5. lipnja, uz kaznenu prijavu biti doveden u Istražni centar Županijskoga suda u Dubrovniku. (Hina)

Jesu li strani turisti sigurni u Hrvatskoj?

  • Da
  • Više nego u svojim zemljama
  • Nisu
  • Jednako kao i u svojim zemljama

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene