Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najvjerojatnije počinio suicid

Pronađeno tijelo košarkaškog menadžera Zorana Sučevića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području Jaruna pronađeno je beživotno tijelo 44-godišnjeg menadžera momčadi i voditelja marketinga Košarkaškog kluba Zagreb Zorana Sučevića.

Zagrebačka policija potvrdila je da je u noći na četvrtak na području Jaruna u Zagrebu pronađen leš 44-godišnjeg muškarca, no ne navode njegov identitet. Ipak, da je riječ o košarkaškom menadžeru Zoranu Sučeviću potvrđeno je u Hrvatskom košarkaškom savezu te u Košarkaškom klubu Zagreb.

Pročitajte i ovo Pogreb žrtve nasilja na Zapadnoj obali Na Zapadnoj obali Izraelski doseljenici u valu nasilja ubili dvojicu mladih Palestinaca Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

>> Za ubojstvo osječkog odvjetnika osumnjičen 45-godišnjak

Na njegovom mrtvom tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja i najvjerojatnije je riječ o samoubojstvu, doznaje se iz izvora bliskih istrazi.

S obzirom na to da se ne sumnja u nasilnu smrt, u zagrebačkoj policiji nisu željeli službeno govoriti o identitetu žrtve. Potvrdili su tek da je pronađeno mrtvo tijelo muškarca rođenog 1968. koji je najvjerojatnije počinio samoubojstvo.

Doznaje se da je u srijedu bio na poslu te da je izašao oko podneva nakon primljenog telefonskog poziva. Policija je njegovo mrtvo tijelo pronašla u noći sa srijede na četvrtak u Aleji Matije Ljubeka na Jarunu.

Sučević je rođen 4. veljače 1968. u Zagrebu. Diplomirani je inženjer građevine i cijeli život proveo je u košarci. Igrao je u mlađim kategorijama KK Cibone kao i u seniorima Mladosti. Bio je momčadski menadžer KK Zrinjevac i direktor KK Dubrava.

Smrt ga je zatekla na dužnosti menadžera i voditelja marketinga KK Zagreba. Inače, dopredsjednik tog kluba je Tomislav Karamarko, bivši ministar unutarnjih poslova i aktualni šef HDZ-a. (D.M./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene