Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mladić pronađen mrtav, sumnja se na ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon cjelodnevne potrage pronađeno je mrtvo tijelo nestalog 19-godišnjeg Damira Šuće iz Supetra s otoka Brača. Mladić je u nedjelju izašao van, čuo se s majkom oko ponoći, a nakon toga izgubio mu se svaki trag.

'Nakon cjelodnevne potrage, koja je uključivala potragu helikopterima i psima tragačima i ljudima, nestali mladić je nažalost pronađen mrtav u jednoj od zona, koje nam je definirao VIP po signalu njegovog mobitela. To je područje 1-1,5 kilometara južno od Nerežišća, borova šuma, jedan klasični brački teren, relativno pristupačan', kazao je voditelj akcije Hrvoje Dujmić u ime GSS-a.

Pročitajte i ovo Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije Nestala Danka Ilić Objavljene najnovije informacije FOTO Oglasila se austrijska policija: ''Razjašnjen je identitet osoba...''

>> Nestao 19-godišnji mladić

Očevid je u tijeku.

Prema prvim, neslužbenim, informacijama najvjerojatnije se radi o nasilnoj smrti, jer mladić ima ranu na glavi, a na mjestu ubojstva navodno je pronađeno i nekoliko čahura.

Mještane Supetra, ali i ostalih susjednih mjesta otoka Brača, vijest o pronalasku mrtvog mladića doslovno je šokirala. 

Kako javljaju mediji mjestom se proširila priča da je mladić ubijen s dva metka.

Kako se radi o uzornom mladiću nikome nije jasno kako je do ubojstva uopće došlo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene