Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TEŠKA NESREĆA

Kaznena prijava Nijemcu koji je gliserom ubio 26-godišnjeg kupača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog kaznenoga djela ugrožavanje posebnih vrsta prometa u redovnom postupku, policija je protiv 60-godišnjega njemačkog državljanina, koji je usmrtio 26-godišnjega Nijemca, podnijela nadležnom državnom odvjetništvu kaznenu prijavu.

Naime, policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjim njemačkim državljaninom koji je glisirajući ispred plaže Škaraba u Rovinju u ponedjeljak usmrtio 26-godišnjeg Nijemca.

Pročitajte i ovo Branko Skorić o urušavanju mosta Za Dnevnik Nove TV Kapetan Skorić o detaljima udara broda u most u Baltimoreu: "Došlo je do panike kad su vidjeli što se događa" Gliser, ilustracija očevid u tijeku Teška nesreća u Istri: Mladi Talijani unajmili gliser pa naletjeli na kupača, hitno je prevezen u bolnicu

Nakon što je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo iz nehaja, protiv njega je podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Teška nesreća dogodila se u ponedjeljak oko 16 sati, kada je 60-godišnjak gliserom udario u kupača, koji je od teških ozljeda preminuo u pulskoj Općoj bolnici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene