Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretpostavili gdje bi mogla biti

Dan prije nego što su je našli mrtvu, obitelj djevojke preminule u Novom Zagrebu bila je na policiji. Baka tvrdi: "Nisu ništa napravili"

Mjesto pronalaska
Mjesto pronalaska DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Mjesto pronalaska Galerija 1/1 >>
Baka djevojke koja je zamotana u tepih nađena u Novom Zagrebu, rekla je kako su njeni roditelji krajem siječnja prijavili nestanak, a u petak su s nekim saznanjima gdje bi mogla biti otišli na policiju.

Muškarac koji je u subotu u Novom Zagrebu ostavio tijelo djevojke zamotano u tepih sumnjiči se da joj je dao drogu i pustio je da umre. Nalazi obdukcije trebali bi otkriti točan uzrok smrti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Serijski nasilnik Istukao djevojku pa na suđenju imao bizarnu molbu: "Ne želim u zatvor, moram se brinuti o njima" Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja

Baka djevojke za 24sata je rekla kako su njeni roditelji u petak išli na policiju tražiti pomoć. Unuka joj je i prije bila problematična, bježala je od kuće, ali se prošlog ljeta vratila kući. Htjela je završiti srednju školu, ali je krajem siječnja opet pobjegla. 

Roditelji su prijavili nestanak. S pretpostavkama gdje bi se mogla nalaziti, u petak su otišli u policiju. 

"Ništa nisu napravili, nisu ih ni saslušali", ispričala je neutješna baka za 24sata

"Bili smo u petak na policiji, nisu ništa mogli. Ne daj Bože nikome", rekao je i otac preminule djevojke. Navodno su njezini roditelji više puta upozoravali njezino društvo da je puste na miru te zvali i policiju, no ništa od toga nije imalo efekta.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene