Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sumnja se u predoziranje

Split: Priveden zbog smrti djevojke u drvarnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog smrti djevojke koja je u subotu mrtva pronađena u podrumu jedne zgrade u Držićevoj ulici u Splitu, dežurnom istražnom sucu Županijskog suda u Splitu priveden je muškarac (42), doznaje se danas u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Nakon ispitivanja sudac mu je odredio pritvor. Muškarca se tereti za smrt djevojke tridesetih godina koja je u subotu rano ujutro pronađena mrtva u jednoj drvarnici u Držićevoj ulici. Sumnja se da je djevojka preminula od predoziranja.

S njom je u drvarnici oko 4 sata ujutro pronađena i 31-godišnjakinja koja je zbog teškog stanja hospitalizirana u Kliničkom bolničkom centru (KBC) Split. Policija je danas izjavila kako je s djevojkama zatečen i 42-godišnjak kod kojega je pronađeno nekoliko bočica heptanona.

Sumnja se kako je djevojka preminula zbog predoziranja, a točan uzrok smrti trebala bi utvrditi obdukcija koju je naložio istražni sudac. Neslužbeno se doznaje kako su dvije djevojke prije kobnog događaja pobjegle iz komune za odvikavanje o narkoticima. (Hina)

Pročitajte i ovo Pernar privedn u Šibeniku novi cirkus Pernar opet priveden, ovaj put u drugom gradu: Oglasila se i policija Slika nije dostupna Izdan nalog za obdukciju Djevojka (20) preminula u kolima hitne pomoći u Zadru, policija istražuje okolnosti smrti

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene