Obavijesti Video Pretražite Navigacija
što je dopušteno volu...

Prošao bez kaznene prijave: HDZ-ov načelnik službenim autom udario ženu na biciklu i pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Načelnik Općine Davor u Brodsko-posavskoj županiji i predsjednik tamošnjeg Općinskog odbora HDZ-a, Đuro Anđelković (56), naletio je službenim autom na biciklistkinju i pobjegao s mjesta nesreće.

Đuro Anđelković prošle srijede, 21. rujna oko 19:20 u Novoj Gradiški u ulici Kralja Dmitra Zvonimira vozio je službeni općinski terenac, automobil Peugeot 3008, kad je naletio na biciklistkinju, koja je lakše ozlijeđena, i pobjegao s mjesta nesreće.

Policijska uprava Brodsko-posavska potvrdila je da se prometna nesreća dogodila, ne spominjući Anđelkovićevo ime i prezime, već samo navodeći kako se radi o 56-godišnjem hrvatskom državljaninu, javlja Telegram koji dodaje kako je načelnika otkrio razbijeni retrovizor koji je ostao na cesti. Policija je ubrzo utvrdila o kakvom tipu vozila se radi i došla do Anđelkovića jer je u županiji registrirano tek nekoliko takvih vozila.

Pročitajte i ovo Automobili iz prometne nesreći - 2 pijani se utrkivali Tuga u Mostaru: Proglašen dan žalosti, oglasila se bolnica o stanju djevojčice koja je ostala bez obitelji

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna dijete teško ozlijeđeno Vozio motor bez vozačke dozvole u pješačkoj zoni u Poreču i naletio na petogodišnje dijete

Protiv Anđelkovića podnesena je samo prekršajna prijava, tako da je HDZ-ov općinski načelnik prošao bez kaznenog postupka iako je nakon prometne nesreće pobjegao s mjesta događaja i nije pružio pomoć ženi.

Načelnik nije komentirao nesreću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene