Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na respiratoru je

Dječak skočio na glavu na najpoznatijem splitskom kupalištu, teško ozlijedio kralježnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petnaestogodišnji dječak teško se ozlijedio na splitskom kupalištu Bačvice.

Dječak sa šireg splitskog područja teško je ozlijeđen u nedjelju na splitskim Bačvicama. Riječ je o 15-godišnjaku koji je prilikom skoka na glavu u plićak teško ozlijedio vratnu kralježnicu.

Pročitajte i ovo U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 4 Pavučnjak Policija traži svjedoke: Osoba smrtno stradala u nesreći u kojoj su sudjelovali auto i motocikl Prometna nesreća u Zagrebu U bolnici je Policajac prošao kroz crveno i izazvao prometnu nesreću: Teško je ozlijeđen, a još su dvije osobe lakše ozlijeđene

Hitno je prevezen u splitsku bolnicu, gdje je odmah odvezen na operacijski stol. U bolnicu je zaprimljen nešto prije 19 sati, piše Dalmacija danas.

U splitskoj policiji kažu da je dječak zadržan u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama. IZ KBC-a se doznaje da je 15-godišnjak na respiratoru i u teškom stanju, ali izvan životne opasnosti, javlja Dalmatinski portal.

Jedan od mladića koji je vidio kako Hitna pomoć iznosi dječaka iz mora kaže da je Hitna vrlo brzo došla. ''Doletio je spasilac, Hitna pomoć je došla praktički odmah. Meni se činilo kao da ne diše'', ispričao je za Dalmatinski portal.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene