Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U stanu

Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava...

Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6
Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 Cropix
Aktualno Galerija Policija istražuje smrt Ukrajinca Policija istražuje smrt Ukrajinca Foto: Nenad Opacak/Cropix Istraga ubojstva u Slavonskom Brodu Istraga ubojstva u Slavonskom Brodu Foto: Nenad Opacak/Cropix Istraga ubojstva u Slavonskom Brodu Istraga ubojstva u Slavonskom Brodu Foto: Nenad Opacak/Cropix Istraga ubojstva u Slavonskom Brodu Istraga ubojstva u Slavonskom Brodu Foto: Nenad Opacak/Cropix +2 Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 7 Galerija 1/7 >>
Ubijeni radnik, kao i muškarci koji su bili na njegovom rođendanu, su zaposlenici Đure Đakovića, a u Hrvatskoj su nekoliko mjeseci.

Dan i pol od pronalaska tijela 47-godišnjeg državljanina Ukrajine u podstanarskom stanu u Starčevićevoj ulici u Slavonskom Brodu, kriminalisti PU brodsko-posavske su otkriti detalje tragedije. Nesretni građevinski radnik tog je dana slavio rođendan, piše Jutarnji, a za njegovo ubojstvo policija sumnjiči 22-godišnjeg Ukrajinca.

Ostala trojica inicijalno privedenih pušteni su na slobodu jer se, kažu iz policije, ne dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela. Brodska policija osumnjičenog je sinoć oko 21 sat predala pritvorskom nadzorniku te mu prijeti zatvor.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković, Roberta Metsola, Andrej Plenković Ima ozbiljnog konkurenta Ugledni medij raspisao se o Plenkoviću, pogledajte gdje ga vide: "Bio bi to pozitivan signal..."

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji, posljedica smrti je tučnjava, no detalji još nisu razjašnjeni.

Građani su ostali zaprepašteni informacijom o ubojstvu. Znali su da u kući žive strani građevinski radnici te su u nekom trenutku oko podne tu kobnu srijedu čuli prepirku, ali nisu razumjeli točno oko čega su se svađali. Ne isključuju da je ta prepirka uslijedila, zapravo, nakon što je 47-godišnjak preminuo pa je nastala panika u navedenom stanu.

Pročitajte i ovo Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura"

Svi akteri događaja su, inače, radnici koji su u Hrvatsku stigli prije par mjeseci i zaposlili se u Đuri Đakoviću, a do tada su radili su Poljskoj. Mahom su radnici zavarivači i po potrebi rade na traženim lokacijama. Tako je bilo i u slučaju ukrajinskih državljana, inače obiteljskih ljudi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene