Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Učenik iz škole

17-godišnjak lažno dojavio o bombi u školi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brodsko-posavska policija otkrila je 17-godišnjaka koji je popodne poslao lažnu dojavu o eksplozivnoj napravi u Obrtničkoj školi u Slavonskome Brodu.

Nakon dojave policija provjerom na licu mjesta nije pronašla nikakav eksploziv, a u potrazi za dojavljivačem otkriven je 17-godišnjak iz Broda koji pohađa tu školu, kazala je Kata Nujić, glasnogovornica brodsko-posavske Policijske uprave.

Pročitajte i ovo Ilustracija ISTRAGA U TIJEKU VIDEO Zbog dojave o bombi evakuirane tri zagrebačke škole i vrtić: Dojavitelj uhićen i priveden Slika nije dostupna Lažna dojava Dojavu o bombi u školi u Čakovcu izmislio je učenik zbog ispita

Provjera dojave, koja se pokazala lažnom, obavljena je tiho i bez panike među učenicima i zaposlenicima škole. Ravnatelj Josip Miklaušić kazao je kako ni on ni ostali u školi nisu znali za dojavu sve dok ih nisu posjetili policijski pirotehničari. Popodnevna nastava održana je po uobičajenu rasporedu.

Zbog lažne uzbune javnosti mladić će biti kazneno prijavljen, a za takve prijestupe moguća je kazna zatvorom od tri mjeseca do tri godine. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene