Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Atraktivni novitet

[VOZILI SMO] Opel Corsa E

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi kilometri za upravljačem pete generacije opelovog bestsellera otkrivaju nam novo lice ovog megapopularnog gradskog automobila. Nova je Corsa unaprijeđena u svakom pogledu, a prvenstveno se ističe naprednom opremom i štedljivim motorima najnovije generacije.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Džepna raketa! [PREMIJERE] Opel Corsa OPC Slika nije dostupna Predodređena za uspjeh Opel predstavio novu Corsu

Na ulicama i u okolici Frankfurta, Opel je održao međunarodnu prezentaciju tijekom koje nam je predstavio svoj najveći ovogodišnji hit. Dakako, riječ je o novoj, petoj generaciji Corse, automobila koji je tijekom 32 godina duge povijesti postavio mnoge nove standarde u kategoriji gradskih vozila te ušao u uski krug najprodavanijih modela svog segmenta.

Nova je Corsa svježa izvana i iznutra, ali i kako naglašavaju u Opelu, sofisticiranija. Bilo da je riječ o izgledu koji nekim svojim linijama evocira tradiciju te ju interpretira na nov i svjež način ili interijeru bogatom najmodernijom opremom, ovaj mališan ima snažnih argumenata u svom, konkurentima prebogatom segmentu. Peta generacija Opel Corse na hrvatsko tržište stiže krajem siječnja 2015...

Cijeli članak pročitajte na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene