Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mala gradska jurilica

Pulić isprobao novi Aston Martin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aston Martin je napravio svoj prvi pravi gradski automobil. Za Novu TV ga je isprobao poznati hrvatski vozač utrka Niko Pulić.

Riječ je o modelu Cygnet, kojeg pogoni 1,3 litreni VVTI motor Toyotine izrade. Taj automobilčić malenih dimenzija zapravo svojim dolaskom najavljuje i jednu sasvim novu klasu luksuznih gradskih automobila. Cygnet je mali auto bez kompromisa u kvaliteti i izradi, a Pulić je njime jednostavno oduševljen.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Volvo Sport P1900 Što kažete na ovaj prekrasan kabriolet iz 1956. godine? Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom

'Rekao bih, limuzina u malom', prvi je Pulićev dojam. 'Stvarno me fascinira udobnošću, elegancijom, izgledom. Po mom mišljenju predstavlja nešto što dosad na neki način nisam doživio. Takav radijus okretanja je tako reći oko svoje osi', dodao je.

'Mene to hrani'

Sjesti za volan tog luksuznog automobila vrijednog 40.000 eura, premijerno u Hrvatskoj, Pulića je jednostavno gotovo ostavilo bez teksta. 'Mene to hrani', zaključio je, osvrćući se na svoje vozačke porive.

Cygnet je punokrvni Aston Martin, s kompletno ručno izrađenim interijerom i s jednakom kvalitetom, kao njegova veća sportska braća. Namijenjen je urbanoj vožnji, jer pruža velike mogućnosti manevriranja i parkiranja, a u njega stanu maksimalno četiri osobe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene