Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Popularni izbor

Sljedeći Lotus će biti SUV/crossover

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lotusov šef Jean-Marc Gales je u svom posljednjem intervjuu izjavio kako će novi model ovog proizvođača najvjerojatnije biti SUV/crossover.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TEST Peugeot 3008 je dokaz da premium proizvod ne treba uvijek biti skup Slika nije dostupna VRUĆI METAL Draga smanjio sam mačku – novi Jaguar E-Pace

Naime, Gales je rekao kako u Lotusu ozbiljno razmatraju širenje ponude u potpunosti novim modelom koji će izaći iz okvira sadašnje modelske ponude.

Konkretnije, analizirale su se mogućnosti lansiranja limuzine sa četvorim vratima i SUV-a, a potonji se, prema Galesovim riječima, čini kao izglednija opcija s obzirom na popularnost koju takvi automobili trenutno uživaju među kupcima.

Konačna odluka smjera u kojem će krenuti ovaj novitet bi trebala biti donijeta do kraja ove godine. U svakom slučaju u Lotusu najavljuju automobil koji će "reformirati segment" te će svojim vozačima ponuditi "vrhunske vozne sposobnosti". Za sada nije poznato kada bi se lotusov SUV trebao pojaviti na tržištu, no ne treba ga očekivati prije 2017.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene