Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preokrenuti negativni trendovi

Lotus za Ženevu najavio 'uzbudljivi novi model'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski proizvođač sportskih automobila je objavio kako na skorašnjem ženevskom auto salonu planira predstaviti "uzbudljivi novi model" o kojem nažalost nisu objavljeni nikakvi detaljniji podaci, ali...

 

Pročitajte i ovo Lucija Seničić treba na operaciju (Foto: Dnevnik.hr) treba našu pomoć Lucija se bori s teškom bolešću: "Ne zato što je moja, ali ona je hrabra cura... Možda ni ja ne bih bio tako hrabar" Ana Brnabić (Dnevnik.hr) ''Mislim da...'' Bago pitao Brnabić: Kad ćete priznati Kosovo? Poslušajte njezin odgovor

Službeno izvješće navodi kako će se raditi o automobilu koji će "ostati vjeran svojim osnovnim vrijednostima male mase, vrhunskih performansi te vrhunskih voznih sposobnosti", a iste će stići u "najpoželjnijem mogućem pakiranju".

Dakako, s ovim ne saznajemo puno o tom modelu, no raniji su izvještaji nagovijestili kako bi u Ženevi ove godine trebala biti predstavljena temeljito osvježena izvedba modela Evora. Naime, pored dorađenog stylinga ovaj bi facelift Evori trebao donijeti i unaprijeđenu motorizaciju, kao i dodatno sniženje mase automobila.

Uz potvrdu ženevske premijere iz Lotusa stiže vijest i o značajnom povećanju prodaje i očitom oporavku ovog branda. Naime, u odnosu na 2013. Lotus je u 2014. povećao svoju prodaju za 54%, što je, vjeruju u Lotusu, znak kako bi se ovaj proizvođač mogao vratiti na stare staze slave.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene