Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Driftat možete i u dnevnom boravku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već smo vam ovaj tjedan pisali o vrlo zabavnom driftanju Ford Transita sa V8 motorom. Sada vam donosimo još jedno ludo driftanje......ali u dnevnom boravku!

Sjećate se kada ste bili mlađi, kada su vam roditelji govorili da se ne igrate loptom u kući? Čini se da ovaj Nijemac u video isječku nije poslušao svoje roditelje, ili je možda bio toliko lud što ih je morao slušati da je jedva dočekao da odraste, da se dohvati love i da u svoja četiri zida radi što želi. E, pa, odrastao je, dohvatio se je love, kupio Shelby Cobru s više od 420 KS i odlučio se poigrati svojim automobilom unutar četiri zida svojega stana ili poslovnog prostora.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Brza i žestoka Preklinjali su je da stane: Vozačica skratila instruktore za 'pola života' Slika nije dostupna Zaista poseban V8 Ford Transit za driftanje

Ne znamo koliko je ovaj vozač morao vježbati da stekne ovakvu kontrolu nad automobilom, ali da bi ovakav roadster okretao pod ručnom u tako malom prostoru, zaista treba imati posebne vještine. Skidamo mu kapu na tome, jer jedan pogrešan pokret je dovoljan da ili udari u stup nasred prostorije ili da se zabije u zid a iako se par puta opasno približio zidu, vidi se da ipak sve ima pod kontrolom.

Ako ništa drugo.....izgleda ludo zabavno. Uživajte u videu i naravno – ne radite to doma!

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene