Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabava van asalta

Ariel predstavio off-road model Nomad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ariel Motor Company je predstavila model Nomad, odnosno off-road brata svog popularnog Atoma, a službena premijera će biti održana sljedećeg mjeseca na salonu Autosport International u britanskom Birminghamu.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pet godina kome Bivši premijer Ariel Sharon prebačen na kućnu njegu Slika nije dostupna Nalazi se u bolnici u komi VIDEO: Sharon dobio skulpturu koja diše

Nomad je dakle temeljito dorađena izvedba Atoma s osjetno višom podnicom, off-road gumama, izmijenjenim ovjesom, ojačanom šasijom, dorađenom roll-over zaštitom i sl. Nadalje, ovaj model ima pogon na dva kotača, a službeno će biti ponuđen s gumama dimenzija 235/70 R15, no kupci će se moći odlučiti i za druge veličine.

Nadalje, pokretat će ga hondin 4-cilindrični 2,4-litreni motor snage oko 149 kW, odnosno 203 KS, koji će biti uparen, također s hondinim, 6-stupanjskim ručnim mjenjačem. Nadalje, standardnu će opremu činiti mehanički diferencijal s blokadom proklizavanja, a ostali sustavi pomoći vozaču će biti dostupni uz doplatu.

Na kraju još vrijedi reći kako će se masa ovog automobila kretati oko 700 kg, a cijena će kretati od oko 38.300 Eura. Uskoro bi trebali znati više.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene