Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hajduk od ponedjeljka na pripremama na Pohorju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometaši splitskog Hajduka će od ponedjeljka 23. lipnja pripreme za predstojeću sezonu nastavili u slovenskom Pohorju gdje će se zadržati do 6. srpnja kada se vraćaju u Split, priopćeno je danas iz kluba.

Za boravka na pripremama u Pohorju splitski će Hajduk odigrati četiri prijateljske utakmice: s poljskim prvoligašem Cracovia, slovenskim prvoligašima Rudarom iz Velenja, te prvakom Domžalama, kao i s ekipom Paloma koja se natječe u trećoj slovenskoj ligi, izvjestili su u klubu.

Pročitajte i ovo Skijanje - 2 cijene nikoga nisu omele Velika očekivanja od sezone: Planule rezervacije za skijanje, a i zimska prognoza naklonjena je Hrvatima Marko Šuća, alkar Čvrsta desnica i oko sokolovo Još jednu Alku čekaju alkari, konji, svi u gradu: "Cili život. Cili život se svodio na ovaj sutrašnji dan"

Od pojačanja za predstojeću sezonu do sada je u Hajduk prešao doskorašnji vratar Zadra Danijel Subašić (24), potpisavši ugovor o posudbi Hajduku na jednu godinu s mogućnošću produženja na još tri godine.

Hajduk u novu sezonu ulazi sa novim trenerom Goranom Vučevićem i novim predsjednikom Matom Perošom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene