Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mršićev alibi: Njihova špica je zubar koji je mogao igrati u Premiershipu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strateg Cibalije nije dobro podnio poraz od Cliftonvillea…

Realnost hrvatski nogometnih klubova je takva da se teško nosimo s momčadima nižeg ranga od naših. Treneri stalno kukaju i traže razne alibije, ali rijetko tko će se osvrnuti na kvalitetu igre. Nešto što nedostaje cjelokupnom HNL-u, pa nam se zato i dešavaju razni 'Cliftonvilli'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Promjene Mrsić mijenja mirovinski sustav, hoće li dići minimalac? Slika nije dostupna Opušteni razgovor na GSV-u Cijene goriva divljaju, ministri proučavaju imaju li iste kravate

Slično se ponio i trener 'nebesko-plavih', Stanko Mršić, koji smatra da momčad iz Sjeverne Irske i nije tako loša po kvaliteti.

'Što znači amaterizam!? Njihova je devetka (Chris Scannell, nap. a.) zubar, ali zubar koji je mogao igrati u Premiershipu. A kad će nekom od mojih igrača biti ponuđen ugovor premierligaša? Scannell, da je htio, mogao je igrati u najboljoj ligi svijeta, ali procijenio je da mu je budućnost dugoročnija u mantilu zubara', objasnio je svoje razmišljanje Mršić za Sportke novosti.

I tako možemo u nedogled. No, Cibalia je iza sebe imala najbolju sezonu u povijesti HNL-a, odličan ždrijeb i priliku za prolazak u sljedeće pretkolo Europske lige. Možemo razumjeti da je bio takav splet okolnosti da nisu uspjeli probiti irski bunker. Međutim, zar se našim klubovima ne dešavaju identične pogreške i propusti iz godine u godinu, svejedno tko nas zastupao u Europi…

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene