Napokon!

Svi jedva dočekali! Nastavlja se snimanje kultnih "Prijatelja", jedan od glavnih glumaca otkrio je i kada

Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) IMDB 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) +0 Ben i Ross (Foto: Instagram) Galerija

David Schwimmer je potvrdio Grahamu Nortonu da kreće u Los Angeles, gdje će snimati novu sezonu kultnih "Prijatelja".

Godinu dana otkako su objavili da se snimanje novih epizoda popularnih "Prijatelja" odgađa zbog pandemije koronavirusa, sada je objavljeno da će se slavna šestorka ipak ponovno okupiti i to već sljedećeg tjedna.

Pogledaj i ovo Matthew Perry Neki su bili na rubu suza Pogledajte najemotivniji trenutak s dodjele Emmyja, evo kako su se kolege oprostile od Matthewa Perryja: "Nisam bio spreman za ovo"

Daily Mail piše da će se nove epizode "Prijatelja" početi snimati u Los Angelesu. Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow i Matthew Perry krenut će tako u nove avanture u već dobro poznatom studiju. Vijesti je prvi potvrdio David Schwimmer koji je kroz deset sezona popularnog sitcoma utjelovio Rossa Gellera.

"Idem u Los Angeles i krećemo snimati nove nastavke "Prijatelja". Vidjet ću cijelu ekipu prvi put nakon nekoliko godina", rekao je Schwimmer za show Grahama Nortona koji će se emitirati ovoga vikenda.

Navodno će svaki "prijatelj" zaraditi između 2,25 i 2,5 milijuna dolara za posebnu epizodu. Serija "Prijatelji" snimana je u ukupno deset sezona, od 1994. do 2004. godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Mnogi se pitaju nosi li Nives Celzijus išta na novoj fotografiji koju je objavila, pozirala je u krevetu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene