Snima se treći nastavak filma Ace Ventura, u kojem su 1994. godine glumili Jim Carrey i Courtney Cox.

Galerija


Prošlo je 27 godina otkako je Jim Carrey prvi put na platnu utjelovio Acea Venturu, ulogu koja mu je obilježila karijeru, no mnogi su zaboravili da je glavnu žensku ulogu u prvom nastavku filma odigrala Courtney Cox.

Vezani članci Noelle Sheldon i Jennifer Aniston Jennifer Aniston će u 53. godini postati majka prvi put? Želja će joj se brzo ostvariti, a sretnu vijest već je podijelila s najbližima Matthew Perry Matthew Perry objavio prvu fotku sa snimanja novih epizoda omiljene serije, ali izgleda da ju je morao brzo obrisati

Iste godine kada je postala Monica Geller u kultnim "Prijateljima", u šašavoj komediji glumila je Melissu Robinson, koja je životinjskog detektiva angažirala da pronađe simpatičnog dupina Snježnu Pahuljicu, maskotu ragbijaškog tima Miami Dolphinsa. Zbog toga je brzo požalila, no kasnije je shvatila da je Ventura počinje privlačiti, a osjećaji su obostrani.

Iako su se pokazali kao smiješan i dobar spoj, Cox se u drugom nastavku filma, koji je izašao dvije godine kasnije, nije pojavila jer je bila zaokupljena serijom koja je obilježila njezinu karijeru, dok je bez Carreya nastavak bio nezamisliv.

Ipak, sada još nije poznato hoće li se legendarni glumac pojaviti i u trećem nastavku filma, čije je snimanje potvrdila filmska kompanija zaslužna za prva dva nastavka Morgan Creek, prenosi Daily Mail.

"Uzbuđeni smo zbog novog nastavka naše franšize Ace Ventura", kratko su potvrdili, a vijest je u kratkom roku preplavila društvene mreže te se počelo nagađati i tko bi se mogao pojaviti u novom nastavku filma.

S obzirom na to da se Cox trenutačno priprema za najavljeno okupljanje "Prijatelja", obožavatelji je ne očekuju vidjeti u nastavku, no nadaju se da će u ulozi legendarnog detektivskog detektiva ponovno biti Carrey.

Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

Teško je povjerovati, ali o ljepoti ove žene nekad se naveliko pričalo, danas se krije od ljudi zbog velike pogreške