I to je obustavljeno

Snimanje kultne serije "Prijatelji" odgađa se zbog koronavirusa, ne zna se kad ćemo ih opet gledati

Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) IMDB 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: Getty Images) +0 Prijatelji (Foto: Getty Images) Galerija

Snimanje nastavka popularne serije trebalo je početi u 23. ožujka, no kako su se privremeno ugasili setovi brojnih filmova i serija, obustavljeno je i snimanje "Prijatelja".

Kultna serija "Prijatelji" trebala se vratiti na male ekrane, što je potvrđeno prije nekoliko tjedana, no pandemija koronavirusa pomaknula je, nažalost, i to.

Pogledaj i ovo Prijatelji Fanovi, što čekate? Originalni scenariji ovih dviju epizoda ''Prijatelja'' idu na aukciju, cijena bi mogla postići velike razmjere

Snimanje nastavka popularne serije trebalo je početi u 23. ožujka, no kako su se privremeno ugasili setovi brojnih filmova i serija, obustavljeno je i snimanje "Prijatelja". Kako javlja Hollywood reporter, Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow i Matthew Perry ponovno će se na snimanju sastati najvjerojatnije u svibnju ove godine.

Svi su glumci sretnu vijest za obožavatelje objavili na svojim profilima na Instagramu, a posebna epizoda bit će emitirana na streaming servisu HBO Max. Emitiranje je trebalo biti u svibnju, no s obzirom na situaciju s koronavirusom, nije sigurno kada će slavna šestorka stići ponovno na male ekrane.

Navodno će svaki "prijatelj" zaraditi između 2,25 i 2,5 milijuna dolara za posebnu epizodu. Serija "Prijatelji" snimana je u ukupno deset sezona, od 1994. do 2004. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene