blista

Izabel Kovačić pozirala u pripijenoj haljini i ponosno pokazala poveći trudnički trbuh, odbrojava dane do rođenja bebe

Izabel Kovačić - 7 Izabel Kovačić - 7 PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Izabel Kovačić - 7 Galerija

Izabel i Mateo Kovačić uskoro bi trebali dobiti sina, a lijepa supruga našeg reprezentativca blista na fotografijama koje je objavila na Instagramu.

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, lijepa Izabel, uskoro bi trebala roditi prvo dijete. Trudnički trbuščić skrivala je posljednjih mjeseci, no sada ga s ponosom pokazuje na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

U svom se dućanu u centru Zagreba družila s prijateljicom, a pozirala je u uskoj crnoj haljini, koja je jasno ocrtavala njezin trudnički trbuh. Stajling je upotpunila velikim crnim čizmama. Buduća mama blista na svim fotografijama, a njezinu ljepotu pohvalili su i brojni obožavatelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lunilou showroom 🤍🤎 Place for eco friendly clothes and just friendly people! We are excited to meet you! Let us know you are coming at info@lunilou.com! 🤍

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Izabel i Mateo bi prema pisanju časopisa Story trebali dobiti sina, no oni tu informaciju zasad nisu službeno potvdili.

Par se vjenčao 2017. godine u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant, a priča se da će tamo i krstiti svoje dijete.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives se zakopčala do grla, ali fotografija na Instagramu otkrila je kako ova haljina zaista izgleda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene