bit će zanimljivo

David Beckham se odlučio na veliki zaokret u karijeri, nikada ne bismo pogodili čega se dosjetio

David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham (Foto: Profimedia) +0 David i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Galerija

David Beckham je tijekom karantene kuhao za cijelu obitelj, a prijatelj Gordon Ramsay mu je savjetovao da pokrene kulinarski show.

Bivši nogometaš David Beckham odlučio se za nove izazove i zaokret u karijeri, a kako kaže, planira pokrenuti vlastiti kulinarski show.

Pogledaj i ovo Tom Cruise nastao je pravi metež! Svi pričaju o potezu Toma Cruisea nakon što se fotograf srušio pred njim, kamere su zabilježile njegovu reakciju!

45-godišnji Beckham tijekom samoizolacije s obitelji je cijelo vrijeme kuhao te smatra kako je usavršio tu vještinu. Mirror javlja kako se pokušava dogovoriti s Netflixom u vezi showa, no više detalja nije otkrio.

Priznao je da ga je na to inspirirao bliski prijatelj Gordon Ramsay, slavni britanski kuhar. Upravo njegovu produkcijsku kuću želi iznajmiti za snimanje kulinarskoga showa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing you all a Happy Lunar New Year. I must say I am quite proud of my first attempt at making dumplings! 😉🥟❤ #lunarnewyear

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

"Gordon mu je dao sjajne savjete, a sam David je shvatio koliko se Ramsay proslavio svojim showovima diljem svijeta", kaže izvor blizak Beckhamu.

Beckham je inače poznat po tome da voli pojesti, a kako se zaista snalazi u kuhinji izgleda da ćemo saznati brže nego što smo planirali.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Instagram) Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: AFP) Jeremy Meeks (Foto: Getty) +0 Jeremy Meeks (Foto: Getty) Celebrity Najseksi zatvorenik gol marširao u prosvjedu, ponosno je pokazao isklesano i tetovirano tijelo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene