I dalje u formi

Bivši nogometaš skinuo majicu i pokazao isklesano tijelo, supruga je na njega pomno pazila s tribina

Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) +0 David i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Galerija

Dok su dečki igrali nogomet, Victoria i Harper Beckham sve su gledale s tribina, a u društvu su im bile i djevojke Brooklyna i Romea Beckhama.

Stadion kluba Inter Miami u subotu je ostao prazan nakon što se utakmica koja se trebala održati odgodila zbog širenja koronavirusa, no to nije zaustavilo predsjednika i vlasnika kluba da odigra utakmicu sa svoja tri sina.

Pogledaj i ovo David i Victoria Beckham - 1 namjerno ili? "Brooklyn nije dio obitelji?" Victoria i David Beckham nespretnim potezima rasplamsali glasine o svađi sa sinom

Slavni tata David Beckham sinove Brooklyna, Romea i Cruza izazvao je na utakmicu, a njihove su djevojke sve budno pratile. 44-godišnji Beckham u jednom je trenutku odlučio pokazati isklesano tijelo te je sa sebe skinuo majicu i nastavio igrati samo u kratkim hlačama s brojem 7, koji je njegov zaštitni broj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Special day showing the family what we have built @intermiamicf @victoriabeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven ♥️♥️♥️♥️♥️ ⚽️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Na tribinama su navijale Victorija i Harper Beckham, a s njima je bila i Brooklynova djevojka Nicola Peltz te djevojka mlađeg Romea, Mia Moocher.

Brooklyn je prošlog tjedna proslavio 21. rođendan, a slavni roditelji nisu štedjeli te su sinu priredili pravu veliku proslavu na kojoj je nastupio i reper Stormzy, a našlo se ondje i još popularnih lica.

Apsolutni šok! Hrabra Lu Jakelić nije očekivala ovakav izazov 😱| Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene