Dok su dečki igrali nogomet, Victoria i Harper Beckham sve su gledale s tribina, a u društvu su im bile i djevojke Brooklyna i Romea Beckhama.

Galerija


Stadion kluba Inter Miami u subotu je ostao prazan nakon što se utakmica koja se trebala održati odgodila zbog širenja koronavirusa, no to nije zaustavilo predsjednika i vlasnika kluba da odigra utakmicu sa svoja tri sina.

Vezani članci David Beckham - 1 Uživa u idili s djecom i ističe isklesani torzo, a njegove supruge nema ni na vidiku Brooklyn Beckham, Nicola Peltz Roditelji časte, pa ovaj par razmatra svadbu u luksuznom odmaralištu čiji troškovi dosežu do 3 milijuna funti

Slavni tata David Beckham sinove Brooklyna, Romea i Cruza izazvao je na utakmicu, a njihove su djevojke sve budno pratile. 44-godišnji Beckham u jednom je trenutku odlučio pokazati isklesano tijelo te je sa sebe skinuo majicu i nastavio igrati samo u kratkim hlačama s brojem 7, koji je njegov zaštitni broj.

Na tribinama su navijale Victorija i Harper Beckham, a s njima je bila i Brooklynova djevojka Nicola Peltz te djevojka mlađeg Romea, Mia Moocher.

Brooklyn je prošlog tjedna proslavio 21. rođendan, a slavni roditelji nisu štedjeli te su sinu priredili pravu veliku proslavu na kojoj je nastupio i reper Stormzy, a našlo se ondje i još popularnih lica.

Ova slavna ljepotica nakon boravka u Hrvatskoj prošla je kroz veliku krizu, a danas slavi 45. rođendan i sretnija je no ikad

Apsolutni šok! Hrabra Lu Jakelić nije očekivala ovakav izazov 😱| Backstage s Miom