Dio njegova imidža

Najnovije fotke otkrile zašto Beckham ne skida kapu s glave - njegov zaštitni znak pomalo nestaje?

David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) David i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) David Beckham (Foto: Getty Images) +0 David Beckham (Foto: Profimedia) Galerija

David Beckham snimljen je prilikom odlaska u kupnju namirnica, a njegov izgled sve je poprilično iznenadio.

Još 2018. godine šuškalo se kako se jedan bivši nogometaš David Beckham, koji nosi titulu jednog od najzgodnijeg muškarca današnjice, podvrgnuo transplantaciji kose kako bi očuvao svoj imidž i kako ne bi ostao bez jednog od svojih zaštitnih znakova.

Pogledaj i ovo David Beckham Radi se o ogromnoj svoti David Beckham na sudu s holivudskim glumcem, tvrdi da ga je bivši prijatelj oštetio za milijune funti dok su surađivali

No u posljednje vrijeme njegova se kosa znatno prorijedila, što je vidljivo na fotografijama snimljenima ovih dana prilikom jednog običnog odlaska u kupnju namirnica. Naime, iako se u posljednje vrijeme u javnosti ne pojavljuje bez kape ili šešira, a bez njih ne objavljuje fotografije na društvenim mrežama, te su fotografije iznenadile sve njegove obožavatelje, a posebno obožavateljice.

Davidove najnovije fotografije možete pogledati ovdje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Prije samo godinu dana David se pojavljivao u javnosti s gustom kosom, a pažnju je naročito plijenio na teniskom turniru u Wimbledonu, gdje se taj detalj posebno isticao. Naime, kosa mu bila čak tamnije nijanse i gušća nego inače, zbog čega je djelovao poprilično mladoliko. Kao modna ikona oduvijek je poznat po tome da njeguje svoj izgled, a frizuri je uvijek pridavao veliku pažnju pa je s godinama mnogo puta mijenjao imidž. Njegove su frizure služile čak kao inspiracija brojnim dječacima i muškarcima diljem svijeta. 

Prva nagađanja o transplantaciji kose počela su 2018. godine nakon što je također snimljen s  prorijeđenom kosom na bazenu, no njegovi su glasnogovornici odbili potvrditi je li se odlučio na presađivanje kose, iako je on sam ranije priznao da na takvo što ne bi pristao.

"Nema ništa loše u tome, ali mislim da se ne bih za to odlučio. Ako uočim znakove ćelavosti, obrijat ću kosu do kraja", izjavio je za Daily Mail 2012. godine.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) +0 Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Celebrity Luka Modrić romantičnom gestom čestitao supruzi Vanji godišnjicu, ali i pokazao novi imidž

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene