Jedna kineska televizija cenzurirala je golo tijelo Davida Beckhama.

Galerija


Umirovljeni nogometaš David Beckham ponosan je na svoje tijelo ukrašeno brojnim tetovažama kojima su njegovi obožavatelji, a naročito onaj ženski dio, oduševljeni i jedva čekaju vidjeti njegova razgolićena izdanja.

Vezani članci David Beckham Fotka gole stražnjice Davida Beckhama izazvala je pravu pomutnju na Instagramu, a objavila ju je njegova supruga! Užasne tetovaže Njihove tetovaže su toliko nakaradne da uzrokuju bol čak i promatračima

Međutim, to mišljenje nije jednako u svim krajevima svijeta, pa recimo Kina ima totalno drugačiji pogled na umjetnička djela kojima se David ukrasio.

Tako je jedna kineska televizija odlučila cenzurirati sve njegove tetovaže na golom torzu kada je nedavno prikazala dokumentarni film o njegovom putu u Amazonsku prašumu "David Beckham Into The Unknown". U filmu su se David i njegov najbolji prijatelj Dave Gardner motociklima bili otputili na epsko putovanje prašumom, a obzirom na tamošnje vremenske uvjete, visoku temperaturu i vlagu u zraku, David se pred kamerama često pojavljivao bez majice.

Međutim, na kineskoj televiziji njegovo je golo tijelo bilo "zamagljeno" bilo da su se u prvom planu nalazile ruke, vrat ili prsa.

David je jako ponosan na svoje tetovaže, ima ih više od 50, kojima je ukrasio ruke, trup, leđa, noge, ramena i glavu. Između ostalog one sadrže različite dizajne i natpise, između ostalih ime supruge Victorije na sanskrtu koje je tetovirao na ruku, a naravno nije izostavio ni imena svoje četvero djece. Jednom je prilikom rekao kako svojim tetovažama želi odati počast svojoj obitelji i ljudima za koje želi da su uvijek pokraj njega.

Uz to obožava religiozne prikaze poput crteža Isusa Krista i anđela čuvara kojih ima u nekoliko verzija od vrata, ruku, boka i leđa, a neke je iskoristio i u dubrotvorne svrhe poput kampanje za suzbijanje nasilja nad djecom. 

Nekad je očaravala izgledom i ljepotom, a prati je izjava da se ne diže iz kreveta za manje od 10.000 dolara